Afvoer verstopt Utrecht

Een afvoer verstopping in Utrecht kan snel verleden tijd zijn!

In uw toilet, keuken of badkamer kan altijd een afvoer verstopt raken. Bij een normaal functionerend rioolsysteem komt dat zeker eens in de vijf jaar voor in Utrechtse woningen en bedrijven. Heeft u ook last van een verstopte afvoer? Onze expert weet altijd raad. Voor een veilige en professionele oplossing moet u ons dan ook zeker bellen.

Afvoer verstopt: hoe verhelpen wij het probleem?

Onze specialist werkt dagelijks aan verstopte afvoeren. Niet alle verstoppingen laten zich echter op dezelfde manier oplossen. Belangrijke vraag is namelijk waardoor een verstopping heeft kunnen ontstaan. De expert moet dan rekening houden met verschillende scenario's:

1. Verstopte afvoer door resten
In de afvoer hebben resten zich vanzelf opgehoopt. Mogelijk komt dat door matig onderhoud. Zonder verder onderliggend probleem kan de expert deze resten al binnen een uur verwijderen met een frees of een hogedrukreiniger.

2. Verstopte afvoer door blokkade in hoofdleiding
Werken meerdere afvoeren niet? Mogelijk zit er dan een verstopping in de hoofdleiding. Onze specialist kan dit probleem ook vrij snel voor u oplossen.

3. Verstopte afvoer door ernstiger rioolprobleem
Soms hopen de resten zich op vanwege een verschoven of gebroken leiding. Verzakking of veroudering van het riool kunnen dan een rol spelen. Het is ook mogelijk dat er boomwortels door de leidingen groeien. Vermoedt de specialist een dergelijk probleem, dan zal hij een inspectie moeten uitvoeren.

Kosten verstopte afvoer Utrecht

Helaas kunnen wij geen vaste prijzen vermelden. Dat komt omdat we de echte oorzaak van uw verstopping nog niet weten. We kunnen dus ook nog niet bepalen hoe hardnekkig uw verstopping is. Zeker is wel dat als er een inspectie moet worden uitgevoerd, daar meer werkzaamheden en dus ook meer kosten aan verbonden zijn. Al met al moet onze expert een prijs bepalen aan de hand van de volgende vragen:

  • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade?
  • Is een uitgebreide inspectie nodig?
  • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden verwijderd?
  • Hoeveel tijd zal de opdracht in beslag nemen?
Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u liever vandaag dan morgen weet waar u aan toe bent, zeker voor wat de kosten betreft. U kunt ons dan ook alvast bellen. Onze specialist staat u persoonlijk te woord. Omschrijf het probleem zo goed mogelijk, zodat hij u een indicatie kan geven van de prijs. Komt hij bij u langs, dan kan de definitieve prijs worden vastgesteld.

Is uw afvoer verstopt? Onze expert maakt er werk van.

U woont of werkt in Utrecht of omgeving en u heeft dringend een specialist nodig. Gelukkig staat er bij ons altijd expert klaar om u snel te kunnen helpen met een verstopte afvoer. Hoe het werkt? U belt ons voor een afspraak en we plannen deze meteen in. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u rekenen op onze snelle en efficiënte service!

Afvoer verstopt Utrecht?

Wij staan 24/7 voor u klaar!