Afwasmachine verstopt Utrecht

Iedereen houdt van lekker eten, maar de vaat doen? Laat dat maar aan de afwasmachine over. En als de afwasmachine verstopt raakt? Meestal gaat dit gepaard met een verstopping in de gootsteenafvoer. Onze rioolvakman in Utrecht heeft de oorzaak zo gevonden: u belt hem nu en hij komt mogelijk al binnen een uur. Niet wachten, maar doen!

Wat verstopt uw afwasmachine? Check dit eerst.

 • Zit er een knik in de afvoerslang? Maak deze weer recht.
 • Ligt er vuil in het filter? Maak deze dan schoon.
 • Is er iets gebroken? Liggen er scherven in de afvoerpomp (onder het filter)?
 • Voert de gootsteen nog water af? Zo niet, dan is de afvoer geblokkeerd en heeft u een rioolvakman nodig.
 • Denkt u aan een technisch defect? Dan heeft u een merkspecialist nodig voor controle en reparatie van het onderdeel.
Natuurlijk kunt u de verstopping eerst zelf proberen op te lossen door een plopper op de gootsteenafvoer te gebruiken. Of u doet wat soda in de afvoer en spoelt deze verder met heet water. Lukt dit allemaal niet? Ook dan kunt u beter een specialist bellen.

Verstopte afwasmachine verhelpen: zó werkt onze expert.

Als uw afwasmachine verstopt is, dan is uw gootsteen meestal ook verstopt. Dit gaat zeker op als de twee voorzieningen een afvoer delen. Onze specialist kan de blokkade met verschillende middelen verwijderen.

 1. Met een frees (of verenmachine)
 2. Met een hogedrukreiniger
 3. Met een ontstoppingsveer
In de meeste gevallen kan de verstopping binnen een uur opgelost worden. Soms is meer werk noodzakelijk, bijvoorbeeld als de specialist vermoedt dat er iets ernstigers aan de hand is. Mogelijk voert hij dan een inspectie uit. Met een rioolcamera kan hij de riolering onderzoeken op breuken, verzakkingen of wortelgroei.

Kosten verstopte afwasmachine oplossen

Is uw afwasmachine verstopt geraakt door etensresten of is er wat vervelenders gaande? Verstoppingen kunnen telkens een andere oorzaak hebben, daarom kunnen wij hier geen vaste prijzen vermelden. Zeker is wel dat onze expert een prijs kan bepalen aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor is de afwasmachine verstopt geraakt?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Is er wel/geen inspectie nodig?
 • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden opgelost?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig voor de opdracht?
Onze specialist staat eveneens altijd klaar voor uw vragen of suggesties. Wilt u toch alvast een prijsopgave hebben? Bel ons dan even. Leg uit wat uw probleem is en onze expert zal een prijs bij benadering opgeven. Zo komt u niet voor grote verrassingen te staan als u de definitieve prijs aangeboden krijgt.

Afwasmachine verstopt: wie komt u helpen?

Voor Utrecht en omgeving staan verscheidene rioolvakmannen klaar. U belt ons voor een afspraak en u krijgt de vakman direct te spreken. Boek een afspraak en ervaar wat kwalitatieve service echt betekent! Onze mannen zijn zeer gemotiveerd en leveren altijd netjes werk af. Voor een eerlijke prijs en met een glimlach!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!