Droger verstopt Utrecht

Raakt uw droger verstopt van het ene op het andere moment? Dan moet u oppassen. Drogers kunnen bij mankementen namelijk in brand vliegen! U merkt dat er iets mis is met uw droger als u het volgende merkt:

 • De droger lekt.
 • De droger stopt plotseling.
 • Het droogprogramma duurt te lang.
 • Uw kleding is nog vochtig na een droogbeurt.

Hoe is uw droger verstopt geraakt?

Pluisjes, haren en onopgeloste resten van wasmiddel of wasverzachter kunnen de afvoer van uw droger verstoppen. Dit gaat niet van de een op de andere dag, maar het is wel belangrijk dat u bepaalde onderdelen in de gaten blijft houden. Voor u onze specialist belt, moet u dan ook even de volgende zaken controleren.

 • Check eerst de afvoerslang. Als hier een knik in zit, dan moet u deze weer rechtmaken. Doet de droger het weer? Dan is het probleem opgelost.
 • Zit er vuil in de filters? Maak deze dan schoon, droog ze goed af en plaats ze weer terug.
 • Heeft u een condensdroger? Kijk dan of de condensor vuil is en spoel deze eventueel schoon.
Bij een verstopte droger kan er ook sprake zijn van een technisch defect. In dat geval kunt u beter een merkspecialist inschakelen. Deze weet alles van het model en het merk van uw droger af en kan onderdelen repareren of vervangen.

Droger verstopt? Dan lossen wij het op.

U belt ons voor een afspraak en onze Utrechtse riooldeskundige komt zo snel mogelijk langs om naar de verstopte droger te kijken. Uiteraard brengt hij alle nodige gereedschappen mee om het vuil uit de afvoer te verwijderen. Binnen een uur kan uw probleem al opgelost zijn.

Kosten verstopte droger oplossen Utrecht

U zoekt een betaalbare oplossing voor de verstopping in uw droger? Onze monteur rekent altijd eerlijke prijzen voor zijn werk. Voor hij aan het werk gaat, kan hij u hiervan op de hoogte stellen. Bij het bepalen van de prijs moet hij wel rekening houden met verschillende zaken.

 • Waardoor is uw droger verstopt geraakt?
 • Waar zit de blokkade precies?
 • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste verwijderd worden?
 • Hoeveel werkuren zullen aan de opdracht besteed moeten worden?
Onze specialist is niet alleen zeer ervaren, maar ook zeer gemotiveerd. Hij zal u tijdens en na de ingreep ook adviezen geven om een volgende verstopping te voorkomen. Uiteraard mag u hem ook altijd vragen stellen.

Bel ons voor een verstopping in uw droger!

Hoe vaker uw droger gebruikt wordt, hoe groter de kans dat er ooit een verstopping optreedt. Dat is logisch, zou u zeggen, maar wat als er ook brand ontstaat? Daar moet u natuurlijk niet aan denken! Bel daarom onze rioolvakman zo spoedig mogelijk, zodat hij tijdig iets aan het probleem kan doen. Ook in het weekend en op feestdagen is hij bereikbaar, dus u hoeft nooit lang te wachten op zijn komst.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!