Keuken verstopt Utrecht

Een goed onderhouden keuken verhoogt de waarde van uw woning of culinair bedrijf. Dit houdt wel in dat u ook goed voor de afvoeren in uw keuken moet zorgen. Alsnog uw keuken verstopt? Dan hebben wij een gemotiveerde en professionele expert voor u klaarstaan. Uw probleem kan al binnen een dag opgelost zijn… als u maar belt.

Wat verstopt uw keukenafvoer?

In uw keuken bereidt u dagelijks voedsel voor uw familie of uw gasten. Het is dan ook niet gek dat uw gootsteen of afwasmachine op een dag verstopt kan raken. Onze specialisten treffen meestal verstoppingen aan die veroorzaakt zijn door:

  • vetresten
  • etensresten
  • haren
  • zeepresten
  • schoonmaakmiddelen
Niet zelden stuiten onze experts ook op ernstigere problemen zoals leidingbreuken, verschoven leidingen en wortelgroei in rioolbuizen. Deze kunnen ook nare verstoppingen veroorzaken in de afvoeren van uw keuken. Hopelijk komt het voor u niet zover, maar we willen toch even waarschuwen. We weten immers nog niet wat uw probleem precies veroorzaakt. U wilt ons nu al bellen? U bent altijd van harte welkom!

Verstopping keuken oplossen? Onze expert weet altijd raad.

De meest hardnekkige verstoppingen in de keuken ontstaan door vetresten. We hopen daarom alvast dat u niet uw frituurpan in de gootsteen heeft geleegd. Kunt u zich namelijk voorstellen hoe hard gestold vet kan zijn? U kunt dan werkelijk niets meer door de afvoer spoelen zonder dat het terugkomt.

Veel blokkades kunnen dan ook niet opgelost worden zonder de hulp van een specialist. Onze expert gebruikt bijvoorbeeld een frees, een hogedrukreiniger of een ontstoppingsveer om een blokkade te verwijderen. Uiteraard zijn deze allemaal van hoge makelij en onze specialist weet precies hoe hij met deze gereedschappen moet omgaan. Resultaat is gegarandeerd als onze expert een verstopping in uw keuken komt behandelen!

Keuken verstopt in Utrecht: wat zijn de kosten?

Voor het oplossen van een verstopte keuken wilt u natuurlijk een eerlijke prijs. Dit begrijpen wij volkomen. Helaas is het niet mogelijk om exacte prijzen op onze website te vermelden. Dit komt omdat niet elke verstopping op dezelfde manier kan worden opgelost. Onze expert zal in ieder geval een definitieve berekening kunnen maken als hij goed op de hoogte is van het volgende:

  • Waardoor is uw keuken verstopt geraakt?
  • Hoe diep zit de blokkade?
  • Hoe ernstig is de verstopping?
  • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden verwijderd?
  • Hoeveel tijd is nodig om de klus te klaren?

Hinder door een verstopte keuken? Vandaag opgelost!

Onze specialisten zijn geliefd in Utrecht en omstreken. Omdat zij niet alleen flexibel zijn, maar ook echt vakwerk afleveren. Ook u kunt vandaag nog geholpen worden. U hoeft alleen maar ons nummer in te toetsen. Een verstopte keuken voorkomen? Na de behandeling krijgt u van onze expert ook praktische tips. Deze zijn geheel vrijblijvend.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!