Riool verstopt Utrecht

Een riolering verstopping in Utrecht lossen wij graag voor u op!

Heeft u last van een riool verstopt in Utrecht? Erg vervelend, zeker als u het zelf moet oplossen. Mogelijk hebt u zowel de tijd als de middelen niet om dit effectief te kunnen doen. Onze riooldeskundige helpt u graag uit de nood. Hij kan (verder) stank of waterschade voorkomen als u hem tijdig inschakelt. Verder lezen? U mag ons nu al bellen!

Waardoor is uw riolering verstopt geraakt?

Het doorspoelen van teveel resten of verkeerde resten (zoals vet) kan een hardnekkige verstopping opleveren. De staat van het riool speelt echter ook een rol. Gaandeweg verouderen de leidingen, waardoor de kans op scheuren of breuken steeds groter wordt. Misschien is uw riool wel verzakt, door inkrimping van de grond of door druk van buitenaf. De resten blijven dan tussen de leidingen steken en hopen zich steeds verder op.

Riool verstopt door werkzaamheden?

Ook dit is mogelijk. Door rioolwerkzaamheden kunnen de leidingen in uw rioolstelsel zijn verschoven of gebroken. Of ze zijn niet goed op afschot gelegd. Als de gemeente opdracht voor deze werkzaamheden heeft gegeven, dan moet u zich tot hen richten voor een oplossing. Zij schakelen dan een bedrijf in om het probleem te verhelpen. In alle andere gevallen moet u zelf een specialist bellen.

Riolering verstopt? Dit kunnen we voor u doen.

Onze riooldeskundigen staan al klaar. U hoeft ons alleen maar te bellen. Onze Utrechtse specialist komt u dan zo snel mogelijk ontzorgen, ongeacht de oorzaak van de verstopping in uw riolering. Verwacht van hem de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijke methodes (geen gebruik van schadelijke chemicaliën).
  • Hij werkt met (mechanisch) gereedschap van hoge kwaliteit.
  • Heldere kostenberekening: u weet altijd precies waar u voor betaalt.
  • Snelle interventie: binnen 24 uur staat hij voor uw deur.
  • Hij is dag en nacht bereikbaar. 365 dagen per jaar.

Kosten verstopt riool verhelpen Utrecht

U kunt onze specialist nu bellen voor een prijsopgave. Schikt de prijs, dan kunt u meteen een afspraak met hem regelen. Houd er wel rekening mee dat de expert op ernstigere zaken dan een verstopping kan stuiten, bijvoorbeeld als er (toch) sprake is van een verzakte leiding of ander defect. Om dit op te lossen zijn meer werkzaamheden nodig en ook die kosten zullen berekend moeten worden.

Waarom uw verstopte riolering niet zelf behandelen?

  • Chemische ontstoppers beschadigen uw leidingen.
  • Soda met azijn of heet water helpt alleen tegen lichte verstoppingen.
  • Een ontstoppingsveer is lastig te hanteren als u er geen ervaring mee heeft.
  • Met de hier genoemde middelen kunt u ook geen voorwerpen uit afvoeren verwijderen.
  • Als er sprake is van een ernstig rioolprobleem, zoals een verschoven of gebroken leiding, dan is professionele hulp de enige oplossing.

Riool verstopt in Utrecht? Wij bieden efficiënte oplossingen!

Als u onze Utrechtse riooldeskundige belt, dan verwacht u een vakkundige oplossing voor een heldere prijs. Onze mannen voeren dagelijks inspecties uit en verwijderen verstoppingen met veel zorg en aandacht voor uw riolering. Een verstopte riolering is spoedig verleden tijd als u nu met onze deskundige schakelt!

Riool verstopt in Utrecht?

Wij staan 24/7 voor u klaar!