Afwasmachine ontstoppen Utrecht

Als u een hekel heeft aan de vaat doen, dan is een afwasmachine natuurlijk een ideale uitvinding. Alleen inruimen en uitruimen vereist wat energie, maar wat dan nog? Helaas is uw afwasmachine nu geblokkeerd geraakt, anders was u niet bij ons terechtgekomen. Gelukkig zit u hier meteen goed, want onze Utrechtse specialist kan als geen ander uw afwasmachine ontstoppen.

Wat blokkeert uw afwasmachine? Even controleren.

  • Zit er vuil in het filter?
  • Zitten de gaatjes van de sproeiarmen verstopt?
  • Zit er vuil of zitten er scherven in de afvoerpomp?
  • Zit er een knik in de afvoerslang?
  • Werkt de gootsteen nog?
Als de gootsteen ook niet meer werkt, dan kunt u er zeker van zijn dat er een blokkade in de gootsteenafvoer zit. Omdat de afwasmachine hier meestal ook op aangesloten is, is het logisch dat deze dan ook niet meer werkt. U kunt dan meteen onze rioolvakman bellen voor een afspraak.

Onderdelen schoonmaken kan helpen!

Als er vuiligheid in de filter, pomp of sproeiarmen van uw afwasmachine zit, dan moet u het vuil uit het betreffende onderdeel verwijderen en het onderdeel even reinigen met een sopje. Voor de sproeiarmen kunt u het beste een naald gebruiken om het vuil eruit te peuteren. Zit er een knik in de afvoerslang? Dan moet u de slang rechtmaken. Controleer hierna of uw afwasmachine weer werkt.

Is het probleem ondanks uw goede zorgen nog steeds niet verholpen? Er kan sprake zijn van een technisch defect. Hier kunt u het beste een merkspecialist voor bellen. Wellicht valt het ook nog onder de garantie van uw machine.

Vakkundig uw afwasmachine ontstoppen: hoe doen wij dat?

Voor een blokkade in de afvoer van uw gootsteen en afwasmachine kunt u terecht bij onze specialist. Uiteraard neemt hij al het nodige gereedschap mee om de afwasmachine te kunnen ontstoppen. Soms kan dit met een frees of een hogedrukreiniger. Soms volstaat het om met een ontstoppingsveer aan de slag te gaan.

Kosten afwasmachine ontstoppen Utrecht

Blokkades in afvoeren kunnen zeer hardnekkig zijn. Gelukkig zijn ze nooit onoplosbaar. Zeker is ook dat de kosten kunnen variëren. Onze specialist berekent hoe dan ook een passende en eerlijke prijs voor zijn werkzaamheden. De volgende vragen zijn dan van belang:

  • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade?
  • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden opgelost?
  • Hoeveel tijd zal de behandeling in beslag nemen?

Professionele ontstopping afwasmachine nodig? Hier zit u goed.

Onze Utrechtse rioolvakman verzorgt de ontstopping van uw afwasmachine met veel aandacht en vakkundigheid. U hoeft hem alleen maar te bellen voor een afspraak. Wij zijn alle dagen bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. U heeft nog vragen? Ook dan krijgt u rechtstreeks contact met een riooldeskundige.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!