Droger ontstoppen Utrecht

Een droger in huis biedt veel gemak als u geen ruimte heeft om uw was op te hangen. Het is dan ook erg vervelend als uw apparaat het niet meer doet. Voor een eerlijke prijs kan onze specialist uit Utrecht uw droger ontstoppen. U wilt vandaag nog geholpen worden? Dat is zeker mogelijk, maar eerst moet vastgesteld worden wat er precies aan de hand is.

Droger ontstoppen: wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk dat u eerst enkele onderdelen van de droger controleert. De problemen met uw apparaat kunnen namelijk op twee manieren zijn ontstaan: er zit een verstopping in de afvoer of er is sprake van een technisch defect. Met deze tips kunt u wat onderdelen controleren als deze bij uw type droger voorkomen:

  1. Controleer of de filters bevuild zijn. Is dat het geval, dan moet u ze even reinigen.
  2. Heeft u een condensdroger? Spoel de condensor dan even schoon.
  3. Kijk even naar de afvoerslang. Zit er een knik in, dan moet u de slang rechtmaken.
  4. Zit er geen knik in de afvoerslang? Misschien zit er vuil in. Spoel de slang even door met soda en heet water.
  5. Maak de sifon los en controleer deze op vuil. Reinig de sifon met warm water.

Droger ontstoppen door een professional

Gaat het om een vuilophoping in de afvoer en krijgt u het vuil niet weg? Dan moet u onze riooldeskundige bellen. Vermoedt u dat er een onderdeel kapot is? Dan moet u een merkspecialist contacteren voor een oplossing. Hij kan het onderdeel repareren of vervangen.

Onze specialist kan het vuil uit de afvoer op zorgvuldige wijze verwijderen. Hier gebruikt hij gereedschappen voor die uw afvoer niet kunnen beschadigen. Na de ingreep zal hij u ook vrijblijvende adviezen geven om een volgende verstopping in uw droger te voorkomen.

Kosten droger ontstoppen Utrecht

Niet alle blokkades kunnen op dezelfde manier opgelost worden. Om deze reden kunnen we u dan ook nog geen vaste prijs opgeven voor het ontstoppen van uw droger. Onze specialist biedt u een prijs aan als de volgende zaken duidelijk zijn:

  • Waar zit de blokkade precies?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade?
  • In welke staat verkeert de droger?
  • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
  • Hoeveel tijd is er nodig om het probleem op te lossen?

Bel ons voor een vakkundige droger ontstopping!

Water, vuile resten en pluisjes kunnen uw droger blokkeren. Het droogprogramma duurt langer dan normaal of de droger staat ineens stil. Mogelijk lekt uw droger zelfs! Voorkom erger en bel direct onze Utrechtse rioolvakman. Hij kan binnen een dag al ter plekke zijn om uw probleem uit de wereld te helpen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!