Keuken ontstoppen Utrecht

Een blokkade in uw keukenafvoer is natuurlijk niet iets waar u op feestjes over zou kunnen opscheppen. Laat staan dat u zelf nog een feestje kunt geven als u door een verstopping niet meer kunt koken of afwassen. Geen zin of tijd om de blokkade zelf op te lossen? Geen punt. Een keuken ontstoppen laat u gewoon aan onze rioolvakman over.

Uw keuken ontstoppen: hoe pakken wij dit aan?

U plant een afspraak met onze specialist en hij komt langs. Met een frees, hogedrukreiniger of ontstoppingsveer kan hij de blokkade uit uw keukenafvoer verwijderen. Gaat het om een gootsteen, afwasmachine of wasmachine? Onze expert kan de meeste verstoppingen binnen een uur oplossen, tenzij er iets ernstigers aan de hand is.

Wat blokkeert uw keukenafvoer?

Door dagelijks gebruik kunnen er allerlei resten in uw keukenafvoer terechtkomen. U wast en snijdt wat groenten of vlees, spoelt wat borden om en u giet misschien nog wat restjes uit verpakkingen weg. Bij goed onderhoud van uw afvoer is dit allemaal geen probleem, maar er kunnen op den duur wel verstoppingen ontstaan als er teveel resten in de afvoer belanden, zoals:

 • vetresten
 • etensresten
 • verfresten
 • zeepresten
 • haren
 • schoonmaakmiddelen

Vooral onopgeloste resten veroorzaken eerder verstoppingen. Voor vetresten in het bijzonder willen we u waarschuwen: vet koelt snel af en stolt vrijwel onmiddellijk. Komt het in uw leidingen terecht, dan kunt u rekenen op een bijna ondoordringbare blokkade. Deze lost u niet zomaar op met een rubberen ontstopper of met wat soda met heet water. Voor een echt bruisende oplossing kunt u beter onze riooldeskundige bellen!

Kosten keuken ontstoppen Utrecht

Als de blokkade in uw keukenafvoer niet te hardnekkig is, dan kan deze binnen een uur al opgelost worden. Gaat het om iets ernstigers, zoals een totale verstopping? Of werkt uw keukenafvoer niet meer door een leidingbreuk? Dan kost het meer tijd en middelen om de verstopping op te lossen. Dat ziet u terug in de prijs.

Hoe wordt de prijs voor een keuken ontstopping eigenlijk berekend? Onze expert kan de kosten het best bepalen aan de hand van de volgende vragen:

 • Waar zit de blokkade precies?
 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe hardnekkig is de verstopping?
 • Met welk gereedschap moet de verstopping worden opgelost?
 • Hoeveel tijd zal de klus in beslag nemen?

Na de ingreep krijgt u nog wat adviezen van onze specialist om nieuwe verstoppingen te voorkomen. Heeft u zelf nog vragen over het onderhoud? Uiteraard mag u hem dan altijd bellen.

Vandaag nog uw keuken ontstoppen? Bel ons nu.

U hoeft niet langer dan vandaag last te hebben van een verstopping in uw keuken. Onze expert staat al voor u klaar, dus u hoeft alleen ons nummer in te toetsen voor een afspraak. Wij zijn iedere dag bereikbaar, ook op feestdagen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!