Riool aanleggen Utrecht

Het lozen van afvalwater en resten in de vrije natuur is verboden. Gelukkig kunnen we door aanleg van rioleringen voorkomen dat er milieuschade optreedt of epidemieën ontstaan. Daarnaast is het riool erg nuttig: u hoeft bij wind en weer niet naar buiten om uw behoefte te doen of om uw kleding te wassen. U wilt een riool aanleggen? Onze Utrechtse specialisten helpen u van A tot Z.

Riolering aanleggen: hoe doen wij dat?

U gaat een huis of bedrijfspand bouwen of verbouwen. Uiteraard bent u dan ook benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanleg van een riolering, maar welke mogelijkheden bieden onze riooldeskundigen?

  • U maakt een afspraak met onze specialist.
  • Onze specialist komt een kijkje nemen. Gaat het om een woning binnen of buiten een stad of dorp? Gaat het om nieuwbouw of renovatie?
  • Wat zijn de wensen met betrekking tot de riolering?
  • Wat zijn de wensen van uw gemeente met betrekking tot de riolering?
  • Hoe passen de werkzaamheden binnen uw budget?
Onze expert bespreekt de mogelijkheden met u. Uiteraard kunt u hem daarbij alle vragen stellen die u wilt. Is er achteraf nog iets niet duidelijk? Dan is onze expert altijd telefonisch bereikbaar.

Riool aanleggen - Welk rioolstelsel heeft u nodig?

Afhankelijk van uw wensen en dat van uw gemeente kunnen onze specialisten de volgende soorten rioleringen voor u aanleggen.

  1. Gescheiden rioolsysteem
  2. Gemengd rioolsysteem
  3. Persriool (voor buitengebied)
Onze specialisten sluiten uw riolering aan op die van de gemeente. Steeds meer gemeenten pleiten bij nieuwbouw voor het aanleggen van een gescheiden rioolsysteem, zodat hemelwater en afvalwater gescheiden kunnen worden afgevoerd en verwerkt. Mogelijk heeft u dit al overwogen, maar wilt u hier nog meer informatie over. Onze expert staat altijd klaar voor uw vragen.

Kosten riool aanleggen - Utrecht en omgeving

U betaalt niet alleen voor de aanleg van het riool, maar ook voor de aansluiting op het rioolstelsel van de gemeente. Concrete prijzen kunnen we helaas niet vermelden, want het ene rioolstelsel is het andere niet. Het is ook nog maar de vraag hoeveel meters aan buizen moeten worden gelegd. Ook het materiaal van de buizen speelt een rol. Als u een afspraak maakt met onze specialist, kan hij u nog veel meer over de kosten vertellen.

Riolering aanleggen door Utrechtse expert

De aanleg van een riool is precisiewerk. Daarnaast moet u goed op de hoogte zijn van alle regelgeving rond de aanleg en de werkzaamheden. Onze specialisten kunnen u op beide van dienst zijn. Als u ons belt, geniet u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact met een expert.
  • Aanleg met uiterst moderne technieken.
  • Overlast wordt tot een minimum beperkt.

Laat u uw riool aanleggen door een vakman?

Dat is heel wijs. Met een professional weet u zeker dat alle onderdelen van uw riool naadloos op elkaar worden aangesloten. Dit is belangrijk, omdat de kleinste fout al een hoop ellende kan veroorzaken. Verkeerd aangelegde leidingen leiden tot lekkages en verstoppingen. Lekkend vocht en vuile resten kunnen de bodem verontreinigen en ongedierte aantrekken. Ga dus niet zelf aan de slag, maar bel uw rioolvakman vandaag nog!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!