Riool ontstoppen Utrecht

Een rioolontstopping in Utrecht doen wij graag voor u!

Riool ontstoppen in Utrecht is nodig als er geregeld afvalresten of voorwerpen, al dan niet per ongeluk, in de afvoeren belanden. Onze riooldeskundigen zijn zonder meer al veel tegengekomen in Utrechtse woningen en bedrijven, zoals:

 • vetresten
 • zeepresten
 • etensresten
 • haren
 • cosmetica
 • toiletrollen
 • luchtverfrissers
 • hondenbotten
 • kattengrind
 • speelgoed
 • mobieltjes
 • portemonnees
Doorgespoelde resten kunnen een plakkerig kunstwerk in uw leidingen vormen. Bij voorwerpen is het niet te hopen dat deze nog dieper in de afvoer verdwijnen, anders moet onze expert uw vloeren of muren openbreken. Dit wilt u vast vermijden...

Riolering ontstoppen in Utrecht: wij regelen échte vakmannen!

Hoe komt u in Utrecht aan ervaren en betrouwbare riooldeskundigen? Zoek niet verder. Ontstoppingsdienst Utrecht heeft de beste specialisten uit de streek verzameld. Zelf uw riool ontstoppen in Utrecht is in veel gevallen namelijk geen optie: u heeft er echt geen tijd voor, u bent ziek of u weet niet waar u moet beginnen.

Niet alle riool ontstoppingen in Utrecht zijn eenvoudig. Als u een volle pan met frituurvet door de afvoer heeft gegoten, dan duurt het minstens twee dagen voor u de vetklomp uit de leiding heeft gehakt. Met een rioolvakman gaat het sneller: binnen één dag kunt u alweer genieten van een vlot werkende afvoer.

Wat kan onze expert concreet voor u doen? Hij gebruikt een frees of een hogedrukspuit om het vuil uit uw leidingen te verwijderen. Die worden dan weer mooi schoon. Voor grotere klussen kan de specialist ook een spoelwagen en een zuigwagen gebruiken. Of hij gebruikt een wagen die kan spoelen én zuigen. Het is maar net wat er nodig is om de riool ontstopping in uw woning of bedrijf in Utrecht te klaren.

Riool ontstopping in Utrecht: kan het ook erger?

In sommige gevallen is de blokkade slechts een symptoom van een erger probleem. Diep onder de grond is er dan iets mis met uw leidingen. Onze experts rukken iedere week uit om rioolproblemen zoals deze op te lossen:

 1. Wortels van bomen of struiken groeien in de leidingen.
 2. De leidingen zijn verschoven door rioolverzakking. Misschien zijn ze zelfs kapot.
 3. De leidingen zijn gesmolten dankzij bijtende middelen.
 4. Door veroudering vertonen de leidingen al scheurtjes.
Door dit soort heftige problemen kunnen de resten blijven steken of in de bodem lekken. Meer verstoppingen, stankoverlast en ongedierte zijn dan het gevolg. Alleen een échte rioolvakman kan u dan helpen! Het ontstoppen van het riool is dan niet dé oplossing, maar een deel van de oplossing.

Kosten riool ontstoppen Utrecht: geen cent teveel!

Woont of werkt u in Utrecht of omgeving? Dan sturen wij altijd een expert uit Utrecht of omgeving. Zo simpel is het. Bovendien weet u zeker dat de voorrijkosten binnen de perken blijven. Daarnaast streven onze rioolspecialisten in Utrecht er altijd naar om goed werk af te leveren voor een eerlijke prijs. Het riool ontstoppen in Utrecht kan al binnen een uur, afhankelijk van de ernst en duur van de ontstopping. Is er iets ergers aan de hand, dan is er meer tijd en mankracht nodig om dat op te lossen. U betaalt dan natuurlijk wat meer, maar nooit zonder overleg vooraf.

Riolering ontstopping Utrecht: hulp is nabij!

Rioolservice Utrecht komt niet alleen om koffie te drinken. Bij het ontstoppen van uw riool leveren ze gewoon concrete resultaten! Pak uw telefoon erbij. Toets ons nummer in en u krijgt rechtstreeks een vakman aan de lijn. Vraag hem alvast naar de kosten en maak meteen een afspraak. Hij stapt zo snel mogelijk in zijn busje om jouw riool in Utrecht te ontstoppen!

Riool ontstoppen Utrecht?

Wij staan 24/7 voor u klaar!