Wasmachine ontstoppen Utrecht

Torenhoge stapels met wasgoed: zover laat u het toch niet komen? Laat uw wasmachine ontstoppen door onze vriendelijke en enthousiaste expert en uw dag is weer goed! U belt ons nummer en de rest gaat vanzelf. Of moet u toch nog even opletten? Er kan namelijk ook sprake zijn van een technisch defect.

Wasmachine ontstoppen: onze specialist of merkspecialist?

Uw wasmachine is plotseling opgehouden met het draaien van de was. U durft de machine niet te openen uit angst voor een waterstroom. Mogelijk lekt de wasmachine ook. Kijkt u ook even naar de afvoerslang? Als deze lekt of overstroomt, dan zit er waarschijnlijk een verstopping.

Misschien is de motor of de pomp van de wasmachine kapot. Bij dit soort technische defecten moet u geen rioolvakman, maar een merkspecialist inschakelen: iemand die precies weet hoe uw wasmachine hoort te werken. Hij kan het defecte onderdeel dan vervangen of repareren.

Ontstopping wasmachine: extra controles

 • Zit er een knik in de afvoerslang? Maak de slang weer recht en kijk of de wasmachine het weer doet.
 • Controleer de sifon van uw wasmachine op vuil. Zet eerst een bak of emmer onder de sifon om vrijkomend water op te vangen. Maak de sifon dan los en reinig deze.
 • Controleer de filters. Zit er vuil in? Maak de filters dan voorzichtig los en verschoon ze.

Wasmachine ontstoppen door rioolvakman

Als u er vrijwel zeker van bent dat het probleem met uw wasmachine is veroorzaakt door een verstopping, dan kunt u onze rioolvakman inschakelen. Hij heeft verschillende gereedschappen om de blokkade uit de afvoer van de wasmachine te halen. Na de ingreep zal hij u ook vrijblijvende adviezen geven met betrekking tot het onderhoud van uw wasmachine. Aan wat voor tips kunt u denken?

 1. Gebruik niet teveel zeep bij een wasbeurt.
 2. Ontkalk uw trommel met wat soda en azijn.
 3. Zorg ervoor dat er geen voorwerpen in broekzakken of jaszakken zitten als u de kleding in de wasmachine stopt.

Kosten wasmachine ontstoppen Utrecht

Als u belt voor een afspraak, kan onze riooldeskundige u alvast een prijsindicatie geven. De definitieve prijs kan pas worden gegeven als hij ter plekke is. Onze specialist moet namelijk een duidelijk beeld hebben van de volgende details:

 • Waar zit de blokkade precies?
 • Wat veroorzaakt de blokkade in uw wasmachine afvoer?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
 • Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?

Bel vandaag nog voor een wasmachine ontstopping!

De afvoer van uw wasmachine kan geblokkeerd zijn geraakt door voorwerpen, haren, kalkresten en zeepresten. Woont u in Utrecht of omstreken? Dan kunt u rekenen op zeer deskundige vakman! U kunt vandaag al geholpen worden als u ons nu belt. Ook in het weekend en op feestdagen staan onze specialisten voor u klaar.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!