Wc ontstoppen Utrecht

Het water in uw wc spoelt niet meer goed door. Erg vervelend. Spoelt u het toilet nog een paar keer door, dan loopt het water ineens over de rand van de pot! Uiteraard gaat het hier om een probleem dat zo spoedig mogelijk opgelost moet worden. Onze rioolvakman staat al klaar met al zijn gereedschap. U woont in Utrecht of omstreken? Uw wc ontstoppen is vandaag al mogelijk.

Zelf uw wc ontstoppen

U belt liever nog niet? Dat is jammer, want het zelf ontstoppen van een wc is niet alleen vuil, maar ook lastig werk. Toch liever eerst zelf proberen? Aan u de keuze.

  1. Zet een rubberen ontstopper op de afvoer van de wc. Beweeg deze op een neer tot de blokkade naar boven komt. Let wel: hier kunt u lang mee bezig zijn!
  2. Giet een pak soda in de wc afvoer en spoel dit verder door met heet water. Pas wel op dat uw wc niet alsnog overstroomt.
  3. Denkt u de blokkade handmatig te kunnen verwijderen? Trek dan eerst rubberen handschoenen aan. Lukt dit niet, besteed er dan geen uren van uw kostbare tijd aan.

Wc ontstopping door Utrechtse vakman

Gelukkig belt u ons. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zelf geen letsel oploopt tijdens het ontstoppen van uw wc. Waarom zeggen wij dit? Misschien heeft u wel chemische ontstoppingsmiddelen gekocht. Deze kunnen ernstige brandwonden veroorzaken en gaten in uw leidingen branden! Deze risico’s hoeft u niet te lopen als u kiest voor de veilige oplossingen van onze rioolvakman.

1. Wc ontstoppen met frees

Onze expert kan een frees gebruiken om het vuil uit uw wc-afvoer te verwijderen. Het vuil lost op en kan na één keer spoelen meteen worden afgevoerd. Klaar is Kees!

2. Wc ontstoppen met hogedrukapparatuur

De specialist kan er ook voor kiezen om de wc te ontstoppen met behulp van een hogedrukreiniger. Het vuil wordt dan onder hoge druk weggespoten.

3. Wc ontstoppen met veer

Een wc ontstopping kan ook plaatsvinden dankzij een ontstoppingsveer. Niet iedereen weet hoe deze gebruikt moet worden zonder schade te veroorzaken aan de leidingen. Gelukkig weet onze specialist dit wel en kan hij de blokkade er zo mee verwijderen.

Kosten wc ontstoppen Utrecht

Een blokkade die niet al te diep in de afvoer van uw wc zit, kan al binnen een uur verwijderd worden. Zit de blokkade heel diep en/of is er iets ernstigers aan de hand met uw riolering? Dan blijft het niet bij een simpele wc ontstopping. Onze specialist moet per geval altijd de volgende punten in acht nemen om tot een gepaste prijs te komen:

  • Is spoedinterventie nodig?
  • Waaruit bestaat de blokkade?
  • Hoe diep zit de blokkade?
  • Is uitgebreide inspectie nodig?
  • Met welk gereedschap kan de blokkade het snelst verwijderd worden?
  • Hoeveel uren zijn nodig om de klus te klaren?

Uw wc ontstoppen met spoed?

Met maar één wc in uw woning of bedrijf heeft uw opdracht vast spoed. Daarom zijn onze rioolvakmannen 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Uw wc ontstoppen is een fluitje van een cent, zeker als u de klus aan onze expert overlaat!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!